Advertentie

Microsoft Edge: Web Browser voor iPhone

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 123.2420.90
 • 3.2

  (51)
 • Beveiligingsstatus

Softonic-recensie

Een browseralternatief gemaakt door Microsoft

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen hun mobiele telefoon om toegang te krijgen tot internet. En hoewel Google Chrome de populairste mobiele browser is , is het nooit onverstandig om alternatieven te bekijken. Microsoft Edge is een van die alternatieve browser-apps op basis van Chromium. Microsoft Edge is ontwikkeld door Microsoft en biedt gebruikers snel en eenvoudig browsen. Bovendien kan het uw mobiele telefoon synchroniseren met uw Windows 10-apparaat, zodat u verder kunt gaan waar u was gebleven bij uw internetactiviteit.

Van pc naar telefoon

Microsoft Edge wil zijn gebruikers een continue browse- ervaring bieden. Inhoud en gegevens worden op de achtergrond gesynchroniseerd , zodat u er altijd toegang toe hebt . Het maakt niet uit welk apparaat u gebruikt, uw browser is altijd gepersonaliseerd .

Mobiele gebruikers hebben ook toegang tot geliefde functies zoals de Hub , waarmee u het web kunt organiseren om de rommel te beperken. Met de hubweergave hebt u ook op één plek toegang tot uw favorieten, leeslijst, boeken en geschiedenis, zodat u gemakkelijk inhoud kunt vinden.

Microsoft Edge biedt ook snel zoeken . In tegenstelling tot andere browser-apps biedt het twee andere manieren om te zoeken dan het typen van de URL of een trefwoord in de zoekbalk. Gebruikers kunnen de stemzoekfunctie gebruiken waarmee ze kunnen spreken of een vraag kunnen stellen om de app te vragen op internet te zoeken. Ze kunnen ook de camera zoeken door een foto te maken of een afbeelding van hun camerarol te gebruiken.

Bovendien wordt Microsoft geleverd met een InPrivate- tabblad, waar, net als de incognito-tabbladen, uw browsegegevens zoals cookies, geschiedenis en informatie over automatisch invullen niet op uw apparaat worden opgeslagen na het sluiten van de tabbladen.

Gepersonaliseerde browser

Microsoft Edge is een goed ontworpen app . Het wordt standaard geleverd met een licht thema, maar met een optie voor een donker thema. Om deze app te omzeilen, moet u zich aanmelden bij uw account. Hiermee worden uw wachtwoorden, geschiedenis, leeslijst en favorieten van uw pc gesynchroniseerd en hebt u toegang tot uw mobiele apparaat.

Met deze app kunt u ook de instelling naar uw voorkeur aanpassen . Tik hiervoor op het pictogram met de drie stippen en klik op de knop Instellingen. Hier kunt u de privacy-instelling van uw browser wijzigen. U kunt ervoor kiezen om geen wachtwoord en gegevens op te slaan op uw websiteformulieren. U kunt ook pop-ups en cookies blokkeren en er zelfs voor kiezen om uw geschiedenis niet te delen.

Met de instellingsoptie kunt u ook uw zoekinstellingen wijzigen . U kunt ervoor kiezen om uw nieuwsfeed weer te geven wanneer u de app opent. U kunt zelfs de standaardzoekmachine wijzigen van Bing in Google of Yahoo . Met Microsoft Edge kunt u ook de browser wijzigen van mobiele weergave naar desktopweergave en vice versa.

Een nieuwe mobiele browseroptie

Google Chrome is mogelijk de standaardbrowser voor de meeste apparaten. Maar als u op zoek bent naar een alternatief, is Microsoft Edge zeker het proberen waard . Deze app is erg schoon en laadt pagina's snel met weinig onnodige rommel. Maar wat het onderscheidt van de concurrentie, is de mogelijkheid om een browsersessie op een apparaat te starten en direct verder te gaan waar je was gebleven op een ander apparaat zonder gegevens te verliezen . Als u op zoek bent naar een snelle en aanpasbare browser, dan is deze app iets voor u.

VOOR

 • Goed opgemaakt app-ontwerp
 • Wachtwoord en gegevens worden gesynchroniseerd tussen pc's en telefoons
 • Browseraanpassingsopties
 • Veilig en snel surfen op het web

TEGEN

 • Microsoft's leesmodus en e-boekondersteuning zijn afwezig
 • Minder add-onopties
 • Moeilijk om van tab te wisselen
 • Minder add-onopties

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talen


Microsoft Edge: Web Browser voor iPhone

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 123.2420.90
 • 3.2

  (51)
 • Beveiligingsstatus


Beoordelingen about Microsoft Edge: Web Browser

Heeft u geprobeerd Microsoft Edge: Web Browser? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.